24/7 ondersteuning voor het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie.

AI Chat Assistent

Privacy-by-Design

SafeGPT voert geen training uit op de input van de gebruiker. Lees onze beoordeling.

Input- en outputfilter

Pas uw zakelijke AI-interactie aan en definieer filters totdat ze aan uw behoeften voldoen!

ISO27001 gecertificeerd

SafeGPT volgt de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

AI Chat Assistant

Werk, snel uitgevoerd

De AI Chat Assistant kan een transformerend hulpmiddel zijn, dat de productiviteit en efficiëntie van eindgebruikers aanzienlijk verbetert. SafeGPT biedt directe, nauwkeurige antwoorden op vragen, variërend van eenvoudige planning tot complexe gegevensanalyse. Het vermindert de tijd en moeite die wordt besteed aan routinematige vragen, waardoor werknemers zich kunnen richten op meer creatieve en strategische aspecten van hun werk.

U kunt chatten met SafeGPT of gewoon praten. SafeGPT maakt gebruik van een geavanceerd “neural speech engine” die bijna elke taal ondersteunt.

Aanpasbaar welkomstscherm

Bewust en transparant

Transparantie en bewustwording van gebruikers zijn sleutelprincipes in de nieuwe AI-wet. Deze wet bepaalt dat gebruikers volledig op de hoogte moeten zijn van hun interacties met AI-systemen, zodat er duidelijkheid is over de aard, mogelijkheden en beperkingen van de technologie waarmee ze te maken hebben.

Office Integratie

Schrijf niet, prompt!

Bent u nog steeds zelf uren bezig met het opstellen van uitgebreide documenten? Het is tijd om die waardevolle tijd te besparen! Maak kennis met de SafeGPT Add-In – een tool die de manier waarop u documenten schrijft revolutioneert, waardoor het proces sneller dan ooit tevoren verloopt. Stel u voor dat u uitgebreide plannen kunt opstellen in slechts een uur, of naadloos de revisies van uw collega’s kunt integreren.

Aanpasbare Presets

Maak uw AI-gesprek meer specifiek

“Met “Aanpasbare Presets” kunt u communicatie binnen een organisatie standaardiseren en stroomlijnen. Door beheerders in staat te stellen vooraf gedefinieerde AI-instructies in te stellen voor repetitieve taken, zorgt deze functie voor consistentie en nauwkeurigheid op alle niveaus van de organisatie.

U kunt “Aanpasbare Presets” eenvoudig programmeren om sociale media-interacties te beheren, zodat alle communicatie in lijn is met het thema en richtlijnen van uw merk. Of het omvormen tot een juridische assistent die snel en betrouwbaar hulp biedt bij juridische vragen. De mogelijkheden met “Aanpasbare Presets” zijn eindeloos.”

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact