Hoi! We zijn hier om te helpen.

Krijg Support

Open een Supportticket in ons helpcentrum.

Kennisbank

Administrators

Management richtlijnen voor systeembeheerders.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voordat je begint? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder of maak een supportticket aan.

De veiligheid van je gegevens is onze hoogste prioriteit. SafeGPT maakt gebruik van geavanceerde versleuteling en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat je informatie beschermd en vertrouwelijk blijft. Wij houden ons aan wereldwijde normen voor gegevensbescherming. Hierdoor kunnen onze gebruikers gerust blijven.

Nee, er is geen langetermijn verplichting vereist. We bieden flexibiliteit in onze prijsplannen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Je kunt op elk moment upgraden, downgraden of annuleren.

SafeGPT is ontworpen met GDPR-naleving als kernwaarde. We hebben strikte maatregelen voor gegevensbeheer en -verwerking, om ervoor te zorgen dat alle gebruikersgegevens met de grootst mogelijke zorg en in overeenstemming met de GDPR-regelgeving worden behandeld.

Onze gratis proefperiode biedt je een voorproef van de mogelijkheden van SafeGPT zonder enige verplichtingen. Zodra de proefperiode is afgelopen, heb je de mogelijkheid om een abonnement te kiezen dat het beste aansluit bij jouw behoeften. Als je besluit om niet verder te gaan, blijft je account actief, maar met beperkte functionaliteiten.

Natuurlijk! We begrijpen dat je behoeften kunnen veranderen. Je kunt op elk moment eenvoudig overschakelen tussen plannen om ervoor te zorgen dat je altijd de beste waarde en functies krijgt voor je huidige vereisten.

Al onze betaalde plannen worden geleverd met toegewijde ondersteuning. Gebruikers van onze Premium en Enterprise plannen krijgen echter prioriteit, wat zorgt voor nog snellere responstijden en een toegewijde Customer Success Manager om te helpen bij elke behoefte.

We streven ernaar om een naadloze ervaring te bieden voor al onze gebruikers. Als je de grenzen van je gekozen plan nadert of overschrijdt, zal ons team contact met je opnemen om mogelijke oplossingen te bespreken, zodat de service ononderbroken blijft. Dit kan het upgraden van je plan inhouden of op maat gemaakte oplossingen om aan jouw unieke eisen te voldoen.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder de voornaamste creditcards, SEPA-bankoverschrijvingen en Ideal, betaaloplossingen. Als je specifieke betalingsvereisten of vragen hebt, neem dan contact op met onze factureringsafdeling.

Bij SafeGPT hebben we de privacy van gebruikersgegevens als prioriteit. Gegevens worden alleen bewaard voor de duur die nodig is om onze diensten te verlenen. Op verzoek of bij het beëindigen van een account zorgen we voor volledige en veilige verwijdering van gegevens in overeenstemming met de globale normen voor gegevensbescherming.

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact