Chat Assistent

De chatbot-interface is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Hier is een eenvoudig overzicht van wat je kunt verwachten:

Wat is een Chat Assistent?

Een Chat Assistant, zoals SafeGPT, is een geavanceerde AI-chatbot ontworpen om gebruikers te helpen bij verschillende taken en informatie te verstrekken. Het is als een behulpzame robot waar je mee kunt praten. Het kan je vragen beantwoorden, helpen bij je werk en begrijpen wat je zegt. Het is alsof je een slimme vriend op je computer of telefoon hebt. Het kan je helpen met:

Met jou praten

Vraag het wat dan ook – van het maken van geavanceerde plannen, helpen bij ideeën tijdens een brainstormsessie tot het opsommen van leuke feiten.

Begrijp je bestanden

Je kunt het documenten, afbeeldingen of spreadsheets laten zien, en het zal je helpen om ze te begrijpen of te gebruiken.

Genereer specifieke Content

Of je nu een gedetailleerd rapport, een creatief verhaal of nauwkeurige gegevensanalyse nodig hebt, het kan op maat gemaakte Content creëren om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Chat Instellingen

Je kan de chatassistent laten praten en werken op een manier die het beste bij jouw past. Je kunt de volgende instellingen wijzigen in de zijbalk aan de rechterkant:

Kies welk AI-model te gebruiken

Prestaties: Krijg snelle antwoorden op alledaagse vragen.
Geavanceerd: Handig voor vragen die geavanceerde redenering vereisen. De antwoorden kunnen nauwkeuriger zijn, maar het duurt ook iets langer.

Verander de taal

SafeGPT detecteert automatisch de taal waarin je typt. Als je antwoorden in een andere taal wilt ontvangen, selecteer je eenvoudig je voorkeurstaal om alle antwoorden in die taal te ontvangen.

Verander de schrijfopmaak

De Layoutopties voor schrijven in SafeGPT maken het mogelijk om de uitvoerformaten eenvoudig aan te passen. Selecteer eenvoudigweg de gewenste lay-out voor e-mails of documentparagrafen, en SafeGPT zal de antwoorden hierop afstemmen, zodat efficiënte en gestructureerde uitvoer worden gegarandeerd.

Fijn om te weten

Begin eenvoudig

Begin met eenvoudige vragen of taken en verken geleidelijk meer complexe functies om het bereik en de beperkingen van AI-capaciteiten te begrijpen.

Blijf ethisch

Houd altijd rekening met de morele implicaties van uw vragen en vermijd het gebruik van AI voor schadelijke of onethische doeleinden.

Hou Het Rechtmatig

Zorg ervoor dat je gebruik voldoet aan alle relevante wetten en voorschriften, en vermijd aanvragen aan AI voor illegale activiteiten.

Dubbelcheck

AI kan fouten maken. Verifieer altijd de informatie en resultaten die door AI worden verstrekt.

Beperkte kennis

De kennis van AI is niet altijd up-to-date. Wees je ervan bewust dat AI mogelijk niet over de meest recente informatie of context beschikt.

BIAS

Wees je ervan bewust dat de resultaten bepaalde Bias kunnen bevatten. AI-systemen kunnen Bias weerspiegelen die aanwezig zijn in hun trainingsgegevens.

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact