Installatie

Snel en eenvoudig SafeGPT installeren.
Volg deze drie eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

Registreer bij SafeGPT.

Voordat je SafeGPT kunt gaan gebruiken, is de eerste stap om een account aan te vragen. Als je organisatie SafeGPT al heeft aangeschaft, heb je mogelijk al een account dat is ingesteld door je systeembeheerder.

Je account registreren

Op de registratiepagina voer je eenvoudig je e-mailadres in de daarvoor bestemde ruimte in. Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd, klik je op de knop “Nu registreren”. Je ontvangt dan een e-mail met een link, die je kunt gebruiken om je account in te stellen.

Je profiel creëren

Wanneer je op de link in de e-mail klikt, wordt je naar een pagina geleid waar je jouw persoonlijk profiel kunt instellen en je bedrijfsprofiel kunt opzetten. Na het voltooien van deze stappen wordt je automatisch ingelogd op het SafeGPT-platform.

Inloggen op SafeGPT

Zodra je je hebt geregistreerd, kun je inloggen op het SafeGPT-webplatform.

Je account registreren

Log in op het SafeGPT-platform met de inloggegevens van je nieuw aangemaakte account. Klik hiervoor op de ‘Inloggen’ knop bovenaan de pagina.

Als je een Microsoft-account gebruikt, kun je klikken op ‘Aanmelden met Microsoft Azure’. Let op dat je Microsoft e-mailadres overeen moet komen met je SafeGPT-account.

Functionaliteiten verkennen

Maak jezelf vertrouwd met de verschillende functionaliteiten die SafeGPT biedt op het webplatform.

We raden je aan om onze “Aan de slag” gids door te nemen, ontworpen om nuttige inzichten en tips te bieden en je kennismaking met AI-technologie te vergemakkelijken.

Integraties installeren

We bieden twee belangrijke integraties – Microsoft Office en WhatsApp – die elk een eenvoudige installatie vereisen. Het is mogelijk dat je systeembeheerder deze stappen al heeft voltooid. Als SafeGPT voor je is aangeschaft door je bedrijf, controleer dan bij je systeembeheerder om te bepalen of deze installatiestappen noodzakelijk zijn.

Microsoft Office

Voor degenen die SafeGPT’s mogelijkheden rechtstreeks in Microsoft Word en Outlook willen integreren, is het essentieel om de SafeGPT Invoegtoepassing te installeren. Klik hiervoor op ‘Download’:

Toegang tot de Microsoft Store

Open Microsoft Word of Outlook en klik op de knop ‘Invoegtoepassingen’, gevolgd door ‘Invoegtoepassingen downloaden’, waarmee je naar de Microsoft Store wordt geleid.

Zoek naar de SafeGPT Invoegtoepassing

In de Microsoft Store, gebruik de zoekbalk om te zoeken naar de SafeGPT Invoegtoepassing.

Installeer de Invoegtoepassing.

Zoek naar de SafeGPT Invoegtoepassing en klik op ‘Toevoegen’ om deze te installeren.

Toegang krijgen tot de Ribbon

Na de installatie, zal de SafeGPT Invoegtoepassing toegankelijk zijn als een nieuw tabblad word geopend in Microsoft Word of Outlook. Dit tabblad stelt je in staat om alle functionaliteiten van SafeGPT rechtstreeks te gebruiken in je documenten of e-mails.

WhatsApp

Voor degenen die SafeGPT’s mogelijkheden willen integreren met WhatsApp, kun je eenvoudig je telefoonnummer invullen in je profiel en wordt je WhatsApp integratie automatisch geactiveerd.

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact