Directe expertise voor chatinteracties.

Kennisbank

Privacy Gegarandeerd

SafeGPT voert geen training uit op de invoer van de gebruiker. Lees onze beoordeling.

Input en Output Filter

Pas je zakelijke AI-interactie aan en definieer filters totdat ze aan je behoeften voldoen!

ISO27001 gecertificeerd

SafeGPT volgt de internationale standaard voor informatiebeveiliging

Kennisbank Integratie

Versterk je chat met kennis.

Onze Kennisbankfunctie is een opslagplaats die is ontworpen om je chatgesprek te verrijken met de door jouw verstrekte informatie. Hier kan je webpagina’s en documenten toevoegen. Hiermee creëert het een dynamische vraag-antwoorddatabase die de ruggengraat vormt van je chatgesprek. Of het nu voor intern gebruik door medewerkers is of voor het bieden van eersteklas klantenondersteuning, de geïntegreerde kennisbank zorgt voor snelle toegang tot nauwkeurige, actuele informatie.

Deze tool verbetert niet alleen de efficiëntie van je chatinteracties, maar zorgt ook voor consistente en betrouwbare communicatie, afgestemd op de behoeften van je bedrijf en de vragen van je klanten.

SafeGPT op WhatsApp

AI Klantenservice

De SafeGPT Chatbot staat aan de voorhoede van klantenondersteuning en biedt real-time assistentie met een vleugje personalisatie. Ontworpen om een verscheidenheid aan klantvragen te begrijpen en erop te reageren, biedt SafeGPT nauwkeurige informatie, inclusief planningsdetails voor diensten zoals het ophalen van pakketten. Het gaat niet alleen om het beantwoorden van vragen; het gaat erom de klantervaring op onze website te verbeteren, waardoor elke interactie eenvoudiger en efficiënter wordt.

Met de SafeGPT Chatbot is ondersteuning niet alleen sneller, maar ook slimmer, en 24/7 beschikbaar, waardoor elke klant met hun verwachtingen overtroffen vertrekt.

AI Chat Support op WhatsApp

Slimme, snelle en professionele hulp die nooit moe wordt.

Maak kennis met onze AI Klantenservice op WhatsApp, een snelle en efficiënte manier voor klanten om antwoorden en ondersteuning te krijgen. Toegankelijk rechtstreeks via WhatsApp. Deze service biedt onmiddellijke, door AI aangedreven reacties op vragen en problemen van klanten, in elke taal.

Het is een eenvoudige, handige oplossing voor realtime ondersteuning, die de klantervaring met ons merk verbetert door middel van toegankelijke en intelligente technologie.

Je kunt eenvoudig uw SafeGPT-kennisbank bijvoegen en de AI-bot laten antwoorden op basis van de informatie op jouw website of uit een document.

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact