Bent je nog steeds uren bezig met het opstellen van uitgebreide documenten alleen? Het is tijd om die waardevolle tijd te besparen!

Schrijf niet, Pompt!

Privacy Gegarandeerd

SafeGPT voert geen training uit op de invoer van de gebruiker. Lees onze beoordeling.

Input en Output Filter

Pas je zakelijke AI-interactie aan en definieer filters totdat ze aan je behoeften voldoen!

ISO27001 gecertificeerd

SafeGPT volgt de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Word en Outlook Integratie

Schrijf documenten sneller dan ooit

SafeGPT’s integratie voor Microsoft Word combineert een minimalistisch ontwerp met de mogelijkheden van generatieve AI om je creatie proces voor documenten te stroomlijnen. Deze tool is ontworpen om een eenvoudige en efficiënte schrijfervaring te bieden.

Tijdens het gebruik van deze integratie wordt je geïnformeerd over de complexiteiten van generatieve AI, inclusief potentiële risico’s, om geïnformeerd gebruik te waarborgen. Deze functie maakt een snelle opstelling en bewerking van documenten mogelijk, dit verbetert de productiviteit.

De integratie bevat een chatfunctie binnen Word voor het genereren van ideeën, die je bestaande document niet aanpast. Je hebt de optie om tekstgedeelten te vervangen of te verbeteren met SafeGPT, of om nieuwe hoofdstukken aan je document toe te voegen.

Daarnaast kan SafeGPT geselecteerde tekst uit je document gebruiken in zijn antwoorden. Door tekst te markeren en instructies toe te voegen, gebruikt SafeGPT de geselecteerde inhoud om contextueel relevante antwoorden te geven.

Word en Outlook integration

Creëer, verbeter, vertaal, transformeer en meer.

De Composeer-functie in de Microsoft Word-integratie van SafeGPT is een veelzijdig hulpmiddel dat is ontworpen voor een reeks schrijftaken. Het stelt gebruikers in staat om het exacte type output te specificeren dat ze nodig hebben, met opties zoals “E-mail,” “Paragraaf,” “Opsommingstekens,” en “Memo”.

Gebruikers kunnen kiezen uit meerdere talen. Daarnaast kunnen de Composeer-instellingen geconfigureerd worden vanuit de SafeGPT webinterface, waardoor een gepersonaliseerde ervaring mogelijk is op basis van individuele of organisatorische behoeften.

De Composeer-functie biedt geavanceerde functies zoals het wijzigen van schrijfstijl, het vertalen van tekst, het verbeteren van duidelijkheid, het anonimiseren van gevoelige informatie, en het transformeren van de structuur van de tekst. Gebruikers kunnen ook de gewenste lengte van de output definiëren, waardoor het een zeer aanpasbaar hulpmiddel is voor verschillende schrijfscenario’s.

Net als de Chat-functie maakt de Composeer-functie ook gebruik van de geselecteerde tekst van de gebruiker binnen het document. Dit betekent dat eventuele gemarkeerde tekst direct in de output van de Composeer-functie kan worden opgenomen, waardoor de gegenereerde inhoud relevant is en naadloos integreert met het bestaande document.

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

SafeGPT Netherlands BV © 2024. All Rights Reserved. – SafeGPT

Create a support ticket

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Vul het formulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Registeren

  Geniet 30 dagen gratis van het Premium plan. Na deze periode wordt je account automatisch omgezet naar het ‘FREE’ plan.

  Betaalgegevens zijn niet vereist tijdens de proefperiode.

  Door op de “Aanmelden” knop te klikken, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en erkend.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Waarom SafeGPT
  • Functies
  • Prijzen
  • Resources
  • Contact